musyi musyi here.....

I love my family...

Friday, January 13, 2017

13.01.2017....tq my hubby support me to buy new gajet...unplanning..i am very excited....

Monday, November 28, 2016

Assalamualaikum....
First day lat k.l dr kg sampai kul 7.00 ptg kat k.l...x rehat lagi ni..penat...mula merindui my kiddo...




Sekarang ni tgh dinner with my boss....makan kat hokaido depan vistana hotel k.l..

Ok bye...




Sunday, November 27, 2016

Sekarang dah hampir pukul 2.00 pg
..knp x leh nk tdo ni..esok dh nk outstation..ya Allah...paling lama tggl anak2 6h5m...
Ade jugk perasaan bersalah krn x bawak anak2 sekali..tp siapalah aku ni tiada peluang utk bawk dorg sekali...kesian dorg terpaksa ditinggalkan dgn nenek n acue...
Ok lah dh rase ngantuk ni...tdo dulu...nite

Friday, November 25, 2016

Assalamualaikum...
Salam hari sabtu...
Ermmm..hari ni duk umah je..
Nak keluar payah..jd amik peluang kemas lah yg mane patut...tgh syok2 wat kije last my princess bgn...mysha mysha..tergendala kerja ibu..

Mysha n ibu (7month)

Salam...
Lama aku x buke blog aku ni...dah hampir 2 thn..ni bermakna jiwa aku x de utk penulisan mcm ni..tp aku still jugok utk pupuk minat utk menulis kat blog aku ni...aku bina blog ni since 2010...and setahun 1kali aku buka blog n menulis yg ntah ape2...hihi aku ok je sebenarnya...blog ni utk diri aku je..aku x de nk publish kt public ni..mklum lah amy blog not menarik...
Hari 26.11.2016..dah makin hampir ke hujung tahun 2016..lagi sebulan tgglnye..tahun depan lg setahun bertambah umur aku..huhu
Alhamdulillah..skrg aku telah dikurniakan sorg lagi permata...kali ni gigirl...aku bersalin anak ke2 ni in 19.04.16....pengalaman bersalin tanpa suami..sgt sedih...x dpt nak bayangkan..tp aku kuatkan semangat sehingga lahir lah puteri ku..yg diberi nama MYSHA YASMEEN...skrg dh masuk 7bulan..kali ni berbeza sedikit aku dpt jaga mysha sepenuh mase...skrg ni aku dh x duk dgn parent aku lagi..aku dah menyewa rumah yg lain...betul lah kate kakak lebih indh duk dgn family kecil kite dpd kite duk dgn mak ayah..berdikari katekan..kite boleh buat ape saje dlm umah tu..mungkin disebabkan itu aku rase anak2  aku makin rapat dgn aku...skrg ni rase mcm payah nk.berjauhan dgn budak 2 org ni...ermm ok lah aku stop dulu..sleepy...





Wednesday, May 27, 2015

hari ni my little hero demam...hope sembuh lah esok...dgn program jumaat sabtu...rase serba salah nk tggl anak dgn keadaan mcm ni..

Tuesday, May 26, 2015

teraselah sgt

sesungguhnya perasaan ni datang lagi...seriusly aku mmg xleh nak pendam sorang...tapi Dakan org akan fhm apa yang aku rase...salahke apa yg aku rase...mari sokmo perasaan gini...sapa bile lagi nak biar org wat gini...padahal kalau org x bagi kerja kire satu kemujuran lah kan...tp kenapa aku x rase selesa...i try dah utk tidak mempunyai rase yg x sedap tu..tapi org dh bg jawatan kite terima...tp aku x tahu lah jawatan hanya pada nama..pas pade ni aku nk resign segale dh...nk tumpu kerja n keluarga je...



tq sedikit luahan